BITCOIN BROKTE DENNE NEDTRENDNING SOM ANALYSTER ØJNEUDVIDELSE AF MOMENTUM

  • Bitcoins prishandling i løbet af de sidste 24 timer har været overvældende bullish
  • Efter en længere periode med handel med intervaller mellem $ 10.200 og $ 11.200 kunne benchmark-kryptokurrency endelig bukke denne tendens og samle op til $ 11.400
  • Dens stigning har været langsommere, da den skubber længere ind i $ 11.000-regionen, men den forbliver stadig overvældende stærk i øjeblikket
  • Analytikere bemærker nu, at dette seneste træk højere brød kryptokurrencyens multi-ugers downtrend
  • Dette betyder, at tidevandet nu kan begynde at skifte til fordel for tyre, hvilket muligvis giver mulighed for betydeligt yderligere opadgående på kort sigt

Bitcoin og hele kryptomarkedet har været samlet i løbet af den sidste dag. Denne styrke opstod efter en længere periode med sideløbende handel og svag teknisk svaghed.

Bulls ser ud til at være godt positioneret til at katalysere yderligere på hovedet, da kryptovalutaen brød over sin længe holdte modstand mellem $ 11.000 og $ 11.200, der er blevet respekteret i godt over en måned.

Medmindre tyre mister deres momentum, og det ser et skarpt spor, ser det ud til, at den nylige bjørntendens skifter tilbage til købers gunst.

En analytiker er enig i denne vurdering og bemærker, at nedtendensen er brudt fast, og at opadgående er nært forestående.

BITCOIN STABILISERER OVER 11.000 $, SOM SÆLGER TRYKKE ØNSKER

I skrivende stund handler Bitcoin Evolution lige under 3% til den nuværende pris på $ 11.400. Dette markerer en bemærkelsesværdig stigning fra de seneste nedture på $ 10.500, der blev indstillet for få dage siden.

Dette skub højere gjorde det muligt for kryptokurrency at knuse et kritisk modstandsniveau, og dens pris har været stabil over det i nogen tid nu.

Dette er et positivt tegn, der indikerer, at opadgående kunne være nært forestående, da en daglig eller ugentlig lukning i midten af ​​$ 11.000-regionen ville være utrolig bullish.

ANALYST: BTC HAR GENNEMGIVET DENNE BULL TENDENS

Mens vi talte om, hvor kryptovalutaen kan udvikle sig på kort sigt, forklarede en analytiker, at Bitcoins RSI viser, hvor godt positioneret det er at se yderligere opad på kort sigt.

”Første overbevisende tilbagebetaling af EQ for RSI siden 12k-faldet. Ser godt ud … RSI er mere ren end PA for nylig. Brød klart nedtendensen, nu i en opadgående tendens, ”sagde han, mens han pegede på nedenstående diagram.

Hvordan Bitcoin begynder at lukke nogle af sine højere tidsramelys – inklusive dagens daglige lys og morgendagens ugentlige lys – skulle give nogle indblik i dets tekniske perspektiver på kort sigt.