DOGE Bereikt Steun, kon Spoedig zijn Opwaartse Beweging hervatten

Jul 24 2020
Yosh
  • DOGE is uitgebroken uit een lange termijn dalende weerstandslijn.
  • Er heeft een gouden kruis plaatsgevonden op het dagelijkse tijdsbestek.
  • Er is weerstand op 65 en 85 satoshis.

De Dogecoin (DOGE) prijs heeft zich na een snelle uitbraak op 6 juli weer hersteld en heeft een waarschijnlijk omkeerniveau bereikt en zou in de nabije toekomst zijn opwaartse trend kunnen voortzetten.

Retracement na de Breakout

Op 6 juli heeft de DOGE-prijs een snelle opwaartse beweging in gang gezet waardoor deze uit een dalende weerstandslijn brak die sinds oktober 2019 van kracht was. Vervolgens steeg de koers in twee dagen tijd met 135%. Sindsdien is de koers echter gedaald, waardoor het grootste deel van de winst die tijdens de uitbraak werd geboekt, verloren ging.

De koers heeft zich bijna helemaal teruggetrokken naar de vorige dalende weerstandslijn en heeft steun gevonden boven de 50 en 200 dagen voortschrijdende gemiddelden (MA), die een bullish cross hebben gemaakt.

Dit zou een waarschijnlijk niveau zijn voor de koers om de opwaartse beweging te hervatten.

Voortzetting van de opwaartse beweging

Cryptocurrency Bitcoin Code handelaar @Mesawine1 verklaarde dat DOGE zijn retracement heeft voltooid en nu klaar is om naar boven te gaan.

Na de massale rally #doge is het diepgaand teruggetrokken en heeft het sindsdien een kleine impuls gemaakt om terug te keren naar de gouden zak.

Perfecte opstelling voor een volgende impuls. Het is een handel die ik moet nemen.

Na de breakout is de koers helemaal naar het 0,786 Fib-niveau teruggekeerd en heeft sindsdien een hogere dieptepunt bereikt. Bovendien, hoewel de helling van de dalende weerstandslijn moeilijk nauwkeurig te bepalen is (door de vele lonten), is de koers zelfs van de meest geleidelijke helling afgebroken.

Daarom is het waarschijnlijk dat de DOGE verder opwaarts zal gaan.

Toekomstige DOGE-doelstellingen

De weekly chart laat zien dat het dichtstbijzijnde weerstandsgebied wordt gevonden op 65 satoshis. De koers miste dit niveau nauwelijks tijdens de recente rally, maar zou de volgende moeten raken. Als het lukt om uit te breken, zou de koers helemaal kunnen stijgen tot 85 satoshis.

Tot slot, DOGE heeft een verwachte omkering bereikt en zal waarschijnlijk zijn opwaartse dynamiek hervatten.