Hvordan IRS-skatteregler kan gælde for Ethereum 2.0

Hvordan IRS-skatteregler kan gælde for Ethereum 2.0

IRS har endnu ikke givet specifik vejledning om, hvordan proof-of-stake-netværk såsom Ethereum 2.0 vil blive beskattet. Men disse eksperter har nogle ideer.

  • Ethereum 2.0 er endelig lanceret.
  • Men lanceringen bringer vigtige spørgsmål med sig om, hvordan deltagere i proof-of-stake-netværk vil blive beskattet.
  • IRS skal endnu ikke afklare. Decrypt nåede ud til nogle eksperter for at få svar.

Ethereum 2.0 er her, men IRS-retningslinjer for, hvordan det kan beskattes, er ikke.

Den første fase af 2.0-opgraderingen, der blev lanceret tidligere på ugen, ser Ethereum
officielt begynder sin overgang til et bevis på indsats

Bevis for arbejde indebærer verifikation af transaktioner med rå beregningskraft, hvorimod proof-of-stake er afhængig af „validatorer“, der stikker tokens for chancen for at verificere Crypto Cash blokke. I forbindelse med Ethereum 2.0 tildeles computere ETH (mønten, ikke protokollen) i stedet for „minedrift“ -mønter, da de bekræfter i god tro (ondsindede validatorer kan få deres ETH-stash „skåret“ af systemet).

Din daglige dosis af kryptovaluta-nyheder, læring, sladder og diskussioner

Lige nu har IRS frigivet nul vejledning om, hvordan stakere skal gå til rapportering af investeringer i Ethereum 2.0. Og ifølge Roger Brown, chef for skatte- og reguleringsanliggender for Lukka, et blockchain data- og softwarefirma, er det bedste, vi kan gøre på dette tidspunkt, at forsøge at skelne nogle potentielle retningslinjer fra den nuværende iteration af skattekoden.

En ting, du sandsynligvis ikke bliver beskattet for, siger Brown, er at overføre ETH til Ethereum 2.0-indskudskontrakten. Dette er en proces, der allerede har foregået i nogen tid – lanceringen af ​​Ethereum 2.0s „fase 0“ tidligere på ugen (det er den første fase af en planlagt tre) blev muliggjort af samfundsmedlemmer, der hældte ETH ind i denne indskudskontrakt; kontrakten krævede 524.288 ETH for at lægge grundlaget for Ethereums proof-of-stake-fremtid.

I henhold til eksisterende skatteprincipper, sagde Brown til Decrypt, er deponeret ETH „ikke behandlet som en disposition, fordi du stadig ejer den.“

Amerikanske afkastbønder, der er travlt med at jagte de 1000 +% APY’er, der gav næring til sommerens decentrale finansieringsgale på 9 milliarder dollars, diskuterer sjældent noget så tørt som skatter. I betragtning af de interne indtægter …

Men den ETH, der faktisk tildeles validatorer, efter at de har sat deres penge, kan meget vel være skattepligtig på den måde, som minedrift Bitcoin er. ”At belønne er indkomst for dig, da du har ret til at få adgang til belønningerne,” sagde Brown. „Det behandles som almindelig indkomst, der kan beskattes efter almindelig indkomst.“

Brown præciserede også, at belønninger fra enhver validering af bevis for stav (ikke kun fra Eth2) efter hans opfattelse sandsynligvis ville tælle som almindelig indkomst fra et skatteperspektiv, medmindre disse belønninger var udvandende og splittede eksisterende tokens i stedet for at tildele nye dem.

Men da det endnu ikke er sat i sten, og der ikke har været nogen statslig vejledning om emnet, da det vedrører Ethereum 2.0, lobbyer nogle medlemmer af kryptosamfundet faktisk kongres mod at beskatte disse belønninger, når de genereres.

Evan Weiss er præsident og medstifter af Proof of Stake Alliance, en gruppe der gør netop det. Weiss fortalte Decrypt, at gruppens lobbyvirksomhed faktisk resulterede i et brev fra de fire hoveder for Congressional Blockchain Caucus (Darren Soto [D-FL-9], Bill Foster [D-IL-11], Tom Emmer [R-MN-6] ] og David Schweikert [R-AZ-6]) til IRS, idet de i det væsentlige beder om, at bevis for indsats kun skal beskattes, når de sælges, i modsætning til, når de oprindeligt blev oprettet til stakerne.